Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У БОЯХ ЗА УКРАЇНУ ЗАГИНУВ НАШ ЗЕМЛЯК!

Дата: 15.03.2024 10:05
Кількість переглядів: 83

Фото без описуОлексій Васильович ВИНОГРАДСЬКИЙ, виконуючи бойове завдання, вірний військовій присязі, у бою за нашу Батьківщину, виявивши стійкість і мужність, загинув 13 березня 2024 року внаслідок бойових дій у Харківській області.

Олексій ВИНОГРАДСЬКИЙ народився 23 липня 1977 у Подільську. Навчався у ліцеї №6, а згодом здобув освіту у морехідному фаховому коледжі. З 2014 року мужньо та самовіддано захищав рідну землю від російських окупантів на Сході України. У 2022 році без вагань приєднався до лав Збройних Сил України, аби боронити незалежність та територіальну цілісність Батьківщини.

У суботу, 16 березня 2024 року, відбудеться церемонія прощання з загиблим Героєм, нашим земляком Олексієм Васильовичем ВИНОГРАДСЬКИМ.

Поминальна служба за полеглим Захисником відбудеться на центральній площі Подільська об 11:00.

Просимо жителів Подільської громади провести в останню путь відважного воїна, який героїчно загинув, захищаючи наше з вами мирне небо!

Наш Захисник з честю виконав обов'язок щодо захисту своєї держави і до останнього подиху залишився вірним присязі, українському народу і державі. Сьогодні вся наша громада в невимовній скорботі низько схиляє голови, вшановуючи полеглого військовослужбовця. Висловлюємо щирі співчуття родині Олексія ВИНОГРАДСЬКОГО…

Вічна памʼять та слава Герою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора