Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Мітинг до Дня українського добровольця.

Дата: 14.03.2024 12:27
Кількість переглядів: 57

Фото без описуСьогодні, 14 березня, на Алеї Слави, відбувся мітинг до Дня українського добровольця.

Участь у заході взяли керівний склад Подільської міської ради та Подільської РДА, представники підприємств та організацій міста, силові структури та громадськість.

Дата вибрана зовсім не випадково. Саме 14 березня 2014 року перші добровольці з Майдану Незалежності вирушили на тренувальну базу для формування першого українського добровольчого батальйону.

Українські добровольці стали гордістю свого народу. До лав Збройних Сил України, з початку російської агресії на Донбасі та після повномасштабного вторгнення, чимало лицарів доброї волі приєдналося до військових формувань. Відданих, сильних та сміливих, які не чекали винагороди за свою справу. Саме ці мужні сини і доньки України, у важкий для нашої країни час, ризикуючи власним життям стали на захист кордонів Батьківщини, її територіальної цілісності та незалежності.Фото без опису

Воля та любов до неньки України – це те, що ніколи не вирвати з нашого серця, і ми переконуємось в цьому не одне століття. Українці – нація, яка переможе та прожене російського ворога зі своєї землі!

Провів панахиду за загиблими Захисниками та Захисницями України настоятель парафії «Всіх святих землі української» ПЦУ військовий капелан протоієрей Михайло Базилько. Присутні вшанували їх пам’ять хвилиною мовчання та поклали живі квіти до пам’ятного знаку.

Слава Україні!

Слава український добровольцям!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора