Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

РАЗОМ ЗРОБИМО ГРОМАДУ ЧИСТОЮ!

Дата: 11.03.2024 16:45
Кількість переглядів: 70

Фото без описуЗа сприянням ВБО «Інститут місцевого розвитку» в рамках програми «Громада -влада: діалог, довіра, дія» відбулося засідання робочої групи щодо забезпечення благоустрою, чистоти й порядку на території Подільської міської територіальної громади, в якому взяли участь виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський, заступники Подільського міського голови Анатолій Корчовий та Людмила Задорожна, радники міського голови Леонід Кисельов і Марія Мазур, директор КНП МОК «Чиста громада» Олександр Задорожний, директор Департаменту ЖКГАЗВ Євгеній Руснак, директор ТК «ПЕТ» Ярослав Захаров, начальник відділу освіти управління освіти і гуманітарної політики Алла Кір’як та представники Ради квартальних комітетів, будинкоуправителі, представники ОСББ, ПП «Курінь» та ПП «Городок-КВП».

Дана зустріч мала на меті посилити комунікацію між представниками органів місцевого самоврядування та громадським активом задля вирішення нагальних питань, зокрема екологічних проблем.Фото без опису

Під час наради було розглянуто ряд питань щодо збереження навколишнього середовища та дотримання санітарного стану, внесено пропозиції з метою покращення благоустрою громади, опрацьовано листи-звернення.

Що стосується комунальних служб, то вони щоденно прибирають вулиці, площі, сквери та паркові зони, вивозять побутове сміття. Для оптимізації їх роботу та полегшення їх нелегкої праці, протягом минулого року за кошти громади була придбана спецтехніка для потреб КНП МОК «Чиста громада», а також контейнери різної місткості. Попри це, комунальники регулярно ліквідовують стихійні сміттєзвалища в різних мікрорайонах міста, які створюють пересічні мешканці громади.

Фото без описуМіська влада робить усе можливе, щоб місто та села громади були чистими та охайними у будь-яку пору року. А значить - чистота та порядок на вулицях, прибудинкових територіях – це не лише зона відповідальності працівників КНП МОК «Чиста громада», ПП «Курінь» та ПП «Городок-КВП», а й кожного свідомого мешканця – справжнього патріота малої Батьківщини. Недарма в українського народу є влучний вислів: «Чисто не там де метуть, а там, де не смітять!». Це правило має засвоїти кожен сумлінний громадянин, якщо прагне жити в цивілізованому європейському місті.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора