Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА

Дата: 11.03.2024 13:55
Кількість переглядів: 68

Фото без описуРозпочався новий робочий тиждень, тож, традиційно, під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулась робоча нарада за участі заступників, керівників структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств. У ході наради підведено підсумки роботи минулого робочого тижня та визначено заходи на поточний.

➡️Робота житлово-комунального господарства:

🔹Адміністрація КВЕП «Подільськводоканал» поінформувала, що протягом минулого тижня перебоїв із водопостачанням не виникало. Проводиться технічне обслуговування насосного обладнання свердловини.

🔹Триває боротьба із несанкціонованими сміттєзвалищами. Фахівцями Департаменту ЖКГ, архітектури та земельних відносин протягом минулого тижня були проведені рейдові перевірки по мікрорайонах міста.

🔹КО «Міськсвітло» здійснює технічне обслуговування вуличних електричних мереж, а також проводить санітарну обрізку дерев та тих зелених насаджень, крони яких сягають електричних ліній.

➡️Соціальна сфера:

🔹Всі заклади освіти працюють у звичайному режимі.

🔹Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я працює у штатному режимі. Триває прийом заяв від мешканців громади на отримання соціальних виплат. Продовжується робота і з внутрішньо переміщеними особами, яких у Подільській громаді зареєстровано 1700.

🔹Заклади охорони здоров’я працюють у штатному режимі. Лікарі спостерігають незначне зменшення захворюваності на коронавірусну інфекцію COVID-19 та ГРВІ. Також лікарями первинки здійснено виїзний прийом у с. Липецьке.

🔹Громадський транспорт загального користування працює згідно графіку. Продовжуються спільні рейди із Подільським районним управлінням поліції та відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади щодо торгівлі у невстановлених місцях. Окрім цього, за участю Надзвичайного та Повноважного Посла Японії в Україні пана Мацуда Кунінорі в онлайн-форматі відбулася урочиста церемонія підписання грантової угоди в межах Програми безпеки людини "Кусаноне".

За підсумками наради, очільник громади визначив пріоритетні завдання та надав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів і комунальних підприємств.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора