Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Протягом двох днів у Подільську будуть працювати представники Програми із надання гуманітарної допомоги обраним домогосподарствам ВПО у вигляді непродовольчих товарів 

Дата: 08.03.2024 14:47
Кількість переглядів: 66

Фото без описуДо уваги внутрішньо переміщених осіб, які мешкають на території Подільської міської територіальної громади! 
Протягом двох днів у Подільську будуть працювати представники Програми із надання гуманітарної допомоги обраним домогосподарствам ВПО у вигляді непродовольчих товарів, таких як: особисті засоби гігієнічні набори, меблі та побутова техніка. 
Наявність таких категорій вразливості надає ВПО можливість взяти участь у програмі:
-  домогосподарства, очолювані батьками-одинаками; 
-  домогосподарства, де є хоча би одна людина похилого віку (60+);
-  домогосподарства з вагітними жінками;
-  домогосподарства з трьома і більше дітьми до 18 років;
-  домогосподарства з новонародженими дітьми віком до 1 року;
-  домогосподарства, член(и) якого(их) має(ють) інвалідність 1-ї, 2-ї, та 3-ї групи та/або страждає(ють) на хронічні захворювання;
-  домогосподарства, очолювані неповнолітніми ( до 18 років). 
Наявність категорії вразливості є необхідною умовою для участі в програмі, проте не є гарантією отримання гуманітарної допомоги. 
Попередня очна реєстрація ВПО для участі в Програмі буде відбуватися 11 та 12 березня 2024 року з 12:00  до 16:30 у приміщенні за адресою: м. Подільськ, вул. Бочковича, 4а.
Для подальшої реєстрації на отримання гуманітарної допомоги, потрібно мати оригінали  документів усіх членів родини  для підтвердження особи наприклад: 
-  паспорт громадянина України,
-  свідоцтва про народження та
-  довідку ВПО
а також документи, що підтверджують інвалідність та інші медичні стани, які є хронічними захворюваннями (наприклад, медичні довідки).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора