Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський спільно із заступником Подільського міського голови Людмилою Задорожною, привітали жінок-волонтерок.

Дата: 08.03.2024 14:06
Кількість переглядів: 50

Фото без описуЗ нагоди свята весни, ніжності та тепла – 8 березня, виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський спільно із заступником Подільського міського голови Людмилою Задорожною, привітали жінок-волонтерок – БО «Благодійний фонд «Загін «Паляниця» та волонтерські рухи «Смаколики мами Зої» та «Шалені голки».  

З перших днів війни вони працюють заради наших хоробрих Захисників та Захисниць. Ці тендітні, ніжні та водночас сильні та незламні жінки наразі воюють на своєму фронті й це їх найголовніший обв’язок. Залишивши усі справи, долаючи втому, вони щодня розпочинають свій бій і він завжди переможний, адже регулярно в усі найгарячіші лінії фронту їдуть гуманітарні вантажі від подільських волонтерів.

Українські жінки були та будуть символом життя на землі, краси й чарівності, джерелом натхнення та прикладом стійкості духу для усього цивілізованого світу.

Приєднуємося до привітань та бажаємо вам міцного здоров’я, добробуту і затишку, мирного неба над головою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора