Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До Подільська завітали представники італійського фонду «HelpCode», голова офісу «HelpCode» в Україні, директор з розвитку громадської організації «ДжуніорС».

Дата: 08.03.2024 13:24
Кількість переглядів: 74

Фото без описуВ умовах сьогодення, Подільська громада активно працює над залученням позабюджетних коштів для підтримки та розвитку різних соціально важливих напрямків діяльності. Освіта є одним з пріоритетних напрямків роботи міської влади, а саме створення безпечних та комфортних сучасних умов для організації освітнього процесу в громаді для нашого майбутнього - дітей.

Як результат такої діяльності , до Подільська завітали представники італійського фонду «HelpCode», голова офісу «HelpCode» в Україні, директор з розвитку громадської організації «ДжуніорС». Візит мав організаційно-ознайомчий характер та розпочався із зустрічі з виконуючим повноваження Подільського міського голови Олегом Албанським , заступником Подільського міського голови Людмилою Задорожною , в.о. начальника Управління освіти і гуманітарної політики Володимиром Самборським.Фото без опису

Під час зустрічі були обговоренні нагальні проблемні питання в закладах освіти та можливі напрямки співпраці щодо їх вирішенні. Олегом Богдановичем було зазначено , що громада відкрита до співпраці з міжнародними і місцевими фондами та організаціями щодо створення додаткових можливостей для розвитку системи освіти в громаді.

Друга частина візиту складалась з оглядових відвідувань закладів загальної середньої освіти та дошкільних закладів. Іноземні гості разом з представниками місцевих організацій мали змогу поспілкуватись з керівниками закладів освіти, отримати необхідну інформацію для планування подальшої співпраці. В закладах освіти акцентувалась увага на безпекових питаннях, оновлення матеріально-технічної база, створення сучасних та безпечних умов для навчання дітей.

Робота з новими партнерами тільки розпочалась , але вже багато планів та пропозицій після аналізу яких буде розроблено дорожню карту співпраці на користь дітей.

Разом працюємо заради країни та найшвидшої Перемоги !



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора