Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Захід присвячений родинам загиблих українських військових

Дата: 08.03.2024 13:22
Кількість переглядів: 50

Фото без описуНапередодні свята весни - 8 березня у Подільській музичній школі «Школі естетичного виховання» відбувся захід, присвячений родинам загиблих українських військових. Серед запрошених осіб також були присутні заступник Подільського міського голови Людмила Задорожна та радник Подільського міського голови Марія Мазур.

Розпочався захід з хвилини мовчання на знак пам’яті Героїв та Героїнь, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

«На жаль, російська війна проти України забрала багатьох синів та дочок в українських матерів і лише пам’ять про ваших найрідніших, шана та вдячність за їхній подвиг — захищати за будь-яку ціну Україну заради волі та свободи інших — усе, що може зігріти вашу зранену та зболену душу. Проте наша боротьба продовжується. Тож найголовніше, найжаданіше побажання для кожного з нас - нехай ця весна буде Переможною!», - у своїй промові зазначила заступник Подільського міського голови Людмила Задорожна.

Опісля присутнім на знак поваги та безмежної шани за виховання справжніх патріотів України вручили подарунки.Фото без опису

Окрім цього, з нагоди свята артисти та творчі колективи міського Будинку культури, педагоги та вихованці музичної школи «Школи естетичного виховання», вокаліст Леонід Куций та поетеса Ольга Пінчевська подарували глядачам душевні номери із ліричним наповненням. Кожне слово, кожна пісня були пронизані любов’ю до Батьківщини та до наших сильних та хоробрих Захисників та Захисниць.

Напередодні свята висловлюємо слова щирої подяки та поваги до усіх жінок України! Бажаємо міцного здоровʼя, мирного неба і якнайшвидшої Перемоги!

Зі святом, наші дорогі берегині!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора