Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання робочої групи з координації дій органів виконавчої влади по забезпеченню податкових та інших надходжень до бюджетів усіх рівнів.

Дата: 08.03.2024 09:26
Кількість переглядів: 26

Фото без описуПід головуванням першого заступника Подільського міського голови-начальника фінансового управління Олени Музичук відбулося засідання робочої групи з координації дій органів виконавчої влади по забезпеченню податкових та інших надходжень до бюджетів усіх рівнів. У складі групи - представники Подільської державної податкової інспекції ГУ ДПС в Одеській області, Управління економічного розвитку та інвестицій, Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин, фінансового управління.

Серед запрошених осіб також були присутні й представники ПрАТ "Подільська меблева фабрика" та КВЕП «Подільськтеплокомуненерго».

Основні питання, які розглядалися під час засідання стосувалися:

▪️ обговорення списків боржників по Єдиному соціальному внеску;

▪️ обговорення питання по Податковому боргу до бюджетів усіх рівнів;

▪️ вжиття заходів, які сприяють погашенню податкового боргу до місцевого бюджету;

▪️ аналіз надходження по платі за землю станом на 01.03.2024 р.

Питання сплати податків є на постійному контролі у міської влади, тож зустрічі такого формату проводяться регулярно задля консолідації зусиль усіх зацікавлених сторін щодо врегулювання цього аспекту. Загалом, після підготування необхідних документів, справи боржників будуть передані до суду.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора