Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА

Дата: 04.03.2024 14:36
Кількість переглядів: 46

Фото без описуСьогодні, 4 березня, під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулась щотижнева апаратна нарада, на якій були присутні заступники, керівники структурних підрозділів Подільської міської ради та комунальних підприємств.

➡️Робота житлово-комунального господарства:

🔹Адміністрація КВЕП «Подільськводоканал» проінформувала, що протягом тижня аварійних ситуацій не виникало. Підприємство продовжує працювати у штатному режимі.

🔹Щоденно колектив КНП МОК «Чиста громада» здійснює заходи з благоустрою громади: проводить прибирання вулиць, площ та паркових зон, вивозить сміття, обрізають аварійні дерева та ті зелені насадження, крони яких сягають ліній електромереж тощо.

🔹Триває боротьба із несанкціонованимиФото без опису сміттєзвалищами. Фахівцями Департаменту ЖКГ, архітектури та земельних відносин протягом минулого тижня були проведені рейдові перевірки у м-р Каштан та м-р Цукрового заводу.

➡️Соціальна сфера:

🔹Всі заклади освіти працюють у звичайному режимі. На минулому тижні відбулися змагання різного рівня, в яких вихованці СК «Подільськ» посіли призові місця.

🔹Центр надання адміністративних послуг працює у штатному режимі. На минулому тижні збільшилася кількість звернень громадян до ЦНАПу.

Фото без опису🔹За інформацією керівників закладів охорони здоров’я громади, захворюваність серед населення на грип, ГРВІ та COVID-19 стабільна для цього періоду. Незважаючи на це, пацієнти, які відвідують медичні установи мають дотримуватися маскового режиму, аби не наражати на небезпеку себе та оточуючих. Лікарі Центру первинної медико-санітарної допомоги провели щотижневий виїзний прийом у селах громади.

➡️Управління економічного розвитку та інвестицій.

🔹Громадський транспорт загального користування працює згідно графіку. Продовжуються спільні рейди із Подільським районним управлінням поліції та відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади щодо торгівлі у невстановлених місцях. Окрім цього, на минулому тижні працівники аграрного сектору провели моніторинг стану посіву озимих культур на території громади.

За підсумками наради, очільник громади визначив пріоритетні завдання та надав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів і комунальних підприємств.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора