Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Представники ООН «ЮНІСЕФ» відвідали чотири заклади загальної середньої освіти громади.

Дата: 01.03.2024 15:45
Кількість переглядів: 64

Фото без описуДнями представники ООН «ЮНІСЕФ» відвідали чотири заклади загальної середньої освіти громади, два з яких - гімназія ім. Дмитра Конокеєнка та ліцей № 4 -   в минулому 2023 році, за ініціативи проекту Дитячого фонду ООН «ЮНІСЕФ» і Європейського союзу, були захищені протиуламковою плівкою на вікнах для безпеки дітей під час освітнього процесу. 

Також представники ООН (ЮНІСЕФ) під час відвідування закладів освіти надали набори для розвитку молоді.

Наступною зупинкою став Молодіжний центр «LOFT», на базі якого функціонує Освітній центр. Він був створений у межах спільного проєкту Дитячого фонду ООН «ЮНІСЕФ» та БФ «Вітри змін» за підтримки уряду Японії.  В освітньому центрі є уся необхідна техніка для розвитку молоді. Крім того, тут нещодавно було започатковано гурток робототехніки, який поступово набирає популярності у молоді громади.

Молодіжний центр є активним двигуном реалізації молодіжних проєктів в Подільській громаді та Одещини зокрема, саме тому гості мали змогу ознайомитись з роботою нового проєкту,  а саме «Суспільство корисних громадян», який реалізується ГО «Молодь Подільська» у рамках грантової програми "ТРИМАЙ", що впроваджується Дитячим фондом ООН «UNICEF Ukraine» у партнерстві з ГО «YouthUp» за підтримки Німецького банку розвитку Посольство Німеччини в Києві / Deutsche Botschaft Kiew.
 
Загалом, під час візиту, виконуючим повноваження Подільського міського голови Олегом Албанським, заступником Подільського міського голови Людмилою Задорожною та в.о. начальника  Управління освіти і гуманітарної політики було обговорено як вже реалізовані проєкти за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) на території громади, так і шляхи подальшої співпраці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора