Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні у Подільську відбувся ІІ етап проекту Всеукраїнських шкільних ліг «Пліч-о-пліч» серед учнівської молоді Подільської міської територіальної громади.

Дата: 23.02.2024 15:35
Кількість переглядів: 36

Фото без описуДані спортивні змагання проводяться за ініціативи Президента України Володимира Зеленського під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО!».

Участь у змаганнях взяли команди юнаків та дівчат всіх ліцеїв та гімназій нашої громади.

Серед запрошених – виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський, перший заступник Подільського міського голови – начальник фінансового управління Подільської міської ради Олена Музичук, заступник Подільського міського голови Людмила Задорожна, в.о. начальника Управління освіти і гуманітарної політики Володимир Самборський, голова Подільської районної ради Микола Соколов, колишній директор Дитячо-юнацької спортивної школи Котовського району, тренер Котовської ДЮСШ з футболу Володимир Росторгуєв, голова федерації футболу м. Подільська Дмитро Сергенчук, тренер з легкої атлетики СК «Подільськ Лідія Білолипецьких, голова федерації волейболу м. Подільська Василь Шепітко та Олександр Бакалець, начальник фізичної підготовки і спорту відділу бойової та спеціальної підготовки штабу 2 прикордонного загону (м. Подільськ).Фото без опису

На початку змагань всі присутні вшанували пам’ять хвилиною мовчання Захисників та Захисниць України, які загинули за Незалежність, суверенітет та територіальну цілісність нашої держави.

З вітальним словом до учасниів змагань звернувся очільник громади Олег Албанський, який зазначив, що такі спортивні змагання загартовують характер, спортивний дух та вчать перемагати, а також побажав успіхів кожній команді.

Фото без описуСвої творчі номери дарували присутнім танцювальні колективи та вихованці гуртків Центру дитячо-юнацької творчості.

Також відбулось нагородження кращих команд з попередніх етапів змагань.

Так, призерами турнірів з волейболу серед дівчат стали:

🔹1 місце – ліцей №2;

🔹2 місце – ліцей №1;

🔹3 місце – ліцей №3.

Призерами турніру з футзалу стали:

🔹1 місце – ліцей №3;

🔹2 місце – ліцей №1;

🔹3 місце – ліцей №2.

Сьогодні ж змагаються за лідерство у змаганнях з волейболу команди юнаків закладів освіти. До першої гри приєдналися виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський та голова Подільської районної ради Микола Соколов.

Учасники змагань демонструють командний дух та волю до перемоги! Бажаємо успіхів!

Змагання «Пліч-о-пліч» – чудова ініціатива Президента України Володимира Зеленського. Це не просто боротьба за звання найкращих, а єднання активної спортивної спільноти для розвитку здорового та фізично розвиненого покоління. Це гарна можливість для кожного учасника відчути себе чемпіоном!

Дякуємо тренерам за підготовку учасників до змагань!

Спорт єднає, спорт загартовує, спорт - це сильна нація!

Разом до Перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора