Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА

Дата: 26.02.2024 14:14
Кількість переглядів: 65

Виконуючий повноваФото без описуження Подільського міського голови Олег Албанський провів щотижневу апаратну нараду, у ході якої заступники, керівники структурних підрозділів Подільської міської ради та комунальних підприємств визначили першочергові завдання на поточний тиждень та провели аналіз реалізації завдань, визначених на попередній робочій зустрічі.

⁉️Зокрема обговорювали наступні питання:

➡️Житлово-комунальне господарство.

Комунальні підприємства громади працюють у штатному режимі. КВЕП «Подільськводоканал» найближчими днями планує оновити насосне обладнання на двох ВНС. Працівниками КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» проводиться технічне обслуговування зовнішніх систем опалення.

Колектив КНП МОК «Чиста громада» продовжують підготовку міста до весни. Так, приступили до виконання робіт з підмітання та прибирання вулично-дорожньої мережі, очищення прибордюрної частини доріг від залишків протиожеледної суміші, яка використовувалась для посипання проїжджої частини вулиць під час складних погодних умов. Також у мікрорайонах міста розчищають лотки водовідведення. Протягом минулого тижня виконано ремонт двох зупинок громадського транспорту.

Фахівцями Департаменту ЖКГ, архітектури та земельних відносин здійснювалися рейдові перевірки санітарного стану Подільська, за результатами яких складено 11 приписів.

➡️Соціальна сфера.

Всі заклади освіти працюютФото без описуь у звичайному режимі. На минулому тижні успішно пройшов ІІ етап проекту Всеукраїнських шкільних ліг «Пліч-о-пліч» серед учнівської молоді Подільської міської територіальної громади за участі шкільних команд ліцеїв та гімназій громади.

Департаментом соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я продовжується прийом громадян та нарахування всіх видів державної допомоги.

Центр надання адміністративних послуг працює у звичайному режимі. Наразі жителі громади та району можуть отримати 331 вид послуг.

Заклади охорони здоров’я працюють штатно. Лікарями Центру первинної медико-санітарної допомоги провели виїзний прийом пацієнтів у с. Липецьке.

➡️Управління економічного розвитку та інвестицій:

Громадський транспорт загального користування працює згідно графіків руху. Продовжуються спільні рейди із Подільським районним управлінням поліції та відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади щодо заборони торгівлі у невстановлених місцях (складено 1 протокол).

✅Порушили й інші важливі питання, за результатами яких було надано доручення відповідальним керівникам структурних підрозділів для відпрацювання в межах своїх повноважень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора