Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Протягом тижня з 19.02.2024 року по 23.02.2024 року соціальною роботою охоплено сім’ї /особи, які перебувають на обліку та звернулись до Подільського міського центру соціальних служб:

Дата: 26.02.2024 13:38
Кількість переглядів: 37

Фото без опису🔸 Відповідно до графіку фахівцями із соціальної роботи відвідано та охоплено соціальними послугами 117 сімей, що опинились в складних життєвих обставинах .

🔸 Здійснювалось супроводження 6 опікунських сімей, в яких виховуються 10 дітей - сиріт та позбавлених батьківського піклування; 3 прийомних сім’ї, в яких виховуються 3 дітей - сиріт та позбавлених батьківського піклування та 3 особи з числа дітей - сиріт та позбавлених батьківського піклування; 4 дитячих будинків сімейного типу, в яких виховуються 31 дитина-сирота та позбавлені батьківського піклування.

🔸 Фахівцями центру 20 лютого сформовано 170 наборів засобів особистої гігієни для громадської організації «Рада ветеранів».

🔸 21 лютого за сприяння фахівців центру 20 сімей із числа вразливих категорій населення громади отримали постільну білизну, одяг від Благодійного фонду «ТЕПЛІ СЕРЦЯ».

🔸 22 лютого директор центру прийняла участь у засіданні координаційної ради з питань соціального захисту вразливих верств населення .

🔸 22 лютого директор центру прийняла участь у засіданні комісії з питань захисту прав дитини.

🔸 23 лютого директор центру прийняла участь у круглому столі з питань запобігання та протидії домашньому насильству.

🔸 23 лютого сформовано 90 наборів засобів особистої гігієни для внутрішньо переміщених сімей, в складі яких проживає від 3 до 5 та більше осіб.

🔸 Протягом тижня фахівцями центру для 49 внутрішньо переміщених сімей /осіб ( пенсіонери віком 70 р. та більше та осіб з інвалідністю) та 13 сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах, видано продуктові набори.

🔸 5 сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах, отримали дитячий одяг для дітей віком 13 – 14 років.

🔸 Практичним психологом та фахівцями центру відвідано три сім’ї в яких діти вчинили правопорушення. З дітьми та батьками проведені профілактичні бесіди.

🔸 Продовжується робота по виявленню сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, внутрішньопереміщених сімей, які в першу чергу потребують допомоги. Визначаються потреби сімей/осіб для отримання різних видів допомог.

🔸 Фахівцями центру здійснюються відвідування сімей відповідно до повідомлень від суб’єктів соціальної роботи.

За детальною інформацією звертайтесь за адресою: вул.Бочковича, 4, 3 поверх, каб.314, телефон 0660005923.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора