Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З нагоди других роковин війни на головній площі Подільська відбулася поминальна панахида за загиблими внаслідок збройної агресії проти України.

Дата: 24.02.2024 16:40
Кількість переглядів: 52

Фото без опису24 лютого минає два роки від дня, коли рф перейшла останню межу – розпочала криваву повномасштабну війну проти України та геноцид українського народу. 

Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яку кремлівський режим розпочав проти нашої Батьківщини ще 10 років тому, з окупації Криму у 2014 році.

За цей найскладніший період в історії незалежної України ми віч-на-віч зіткнулися зі смертю. Тисячі кращих синів і дочок віддали за Україну та наше з вами майбутнє найцінніше – свої життя. Найважче проводжати в останню дорогу наших земляків – молодих, яким би ще жити й жити.Фото без опису

З нагоди других роковин війни на головній площі Подільська відбулася поминальна панахида за загиблими внаслідок збройної агресії проти України, яку очолив служитель Української Греко-Католицької церкви отець Андрій. До віче зі свічками долучилися родини загиблих військовослужбовців, керівний склад Подільської міської ради, Подільської РВА та Подільської районної ради, силові структури, представники структурних підрозділів Виконавчого комітету, медики, освітяни та громадськість. 

Опісля сім'ї загиблих відвідали кладовища, де поховані їх рідні, котрі загинули у боях за незалежність та територіальну цілісність нашої держави. 

Наша історія навічно закарбувала в пам’яті народу імена Героїв та Героїнь, які до останнього подиху відстоювали свободу своєї країни. Віддаємо шану патріотизму і мужності кожному Захиснику та кожній Захисниці. Світла пам’ять кожному, хто поклав своє життя за свободу та незалежність України!
Слава тим, хто зараз захищає нашу країну від російської агресії!
Слава Україні!
Слава її Героям!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора