Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДОДОМУ "НА ЩИТІ" ПОВЕРНУВСЯ ЗАХИСНИК УКРАЇНИ ДМИТРО ВІТАЛІЙОВИЧ ГАЯН

Дата: 24.02.2024 15:37
Кількість переглядів: 93

Фото без описуЗнову осиротіла наша Подільська громада, втративши ще одного мужнього Захисника України, нашого земляка - Дмитра Віталійовича Гаяна.

Сьогодні жителі громади на колінах зустріли Героя. Довгою була його дорога додому... Синьо-жовті прапори заполонили живий коридор. Ці кольори Дмитро захищав, за них він і загинув 16 лютого 2024 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Мала Токмачка, що у Запорізькій області.

Спільна молитва та прощання із Захисником відбулись на центральній площі Подільська.

Віддати шану нашому Герою, підтримати родину в цей скорботний день, прийшли духовенство, керівний склад і представники структурних підрозділів Подільської міської ради, Подільської РВА, побратими, знайомі, друзі, сусіди та небайдужі жителі Подільської громади.

Скорбота і сум завмерли в повітрі… Мрії, цілі та бажання, скільки всього не встиг зробити Дмитро Гаян…Фото без опису

Його загибель стала черговою раною на зболеному серці українського народу, в душах рідних, близьких, друзів, які любили і цінували Дмитра за щирість, відвагу і надійність.

Завдяки таким як він, ми - вільний народ, який має сили і продовжує боротися за своє майбутнє. Ми ніколи не забудемо і не пробачимо клятим ворогам жодної втрати в цій страшній війні.

Всією Подільською громадою висловлюємо найщиріші співчуття рідним та близьким Дмитра Віталійовича Гаяна, який бився за рідну землю, бо вона була найдорожчим у його житті.

Вічна памʼять і Слава Герою!

Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора