Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З метою вшанування памʼяті Захисників та Захисниць, керівний склад Подільської міської ради, Подільської РВА та родини загиблих відвідали місце трагедії.

Дата: 24.02.2024 14:44
Кількість переглядів: 99

Фото без описуСьогодні, 24 лютого, виповнюється два роки від початку повномасштабного вторгнення російських окупаційних військ на територію України. Той день розділив життя кожного українця і кожної української родини на "до" і "після".

За нашу свободу і Незалежність, за мирне майбутнє наших дітей Україна платить найвищу ціну - життям своїх кращих синів та доньок. 24 лютого 2022 року, через підступний ворожий авіаудар по одній із військових частин, Подільська громада в одну мить втратила двадцять два Героя.

З метою вшанування памʼяті Захисників та Захисниць, керівний склад Подільської міської ради, Подільської РВА та родини загиблих відвідали місце трагедії.

До всіх присутніх звернулися командир Олександр Саютін, заступник Подільського міського голови Анатолій Корчовий та начальник Подільської РВА Михайло Лазаренко.

Кожен у своєму виступі зазначив, що ми всі у вічному боргу перед матерями й батьками за те, що вони виростили мужніх і сміливих патріотів.

З Отцем Андрієм, служителем Української греко-католицької церкви присутні мовили щиру молитву за український народ та наших військових. Всіх полеглих Героїв вшанували хвилиною мовчання.

Опісля відбулось покладання квітів до місця загибелі військових.

Також, згідно Указу Президента України Володимира Зеленського, з метою гідного вшанування пам’яті військовослужбовців, які загинули при здійсненні заходів із забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку із широкомасштабною збройною агресію рф проти України, родинам загиблих Захисників було вручено Відзнаки «За оборону України» посмертно.

Війна.. Страшне слово, яке несе в собі біль, сум, сльози, страх, розпач…

24 лютого назавжди закарбувалося в нашій пам'яті як день болю, втрат, але й день незламності та єднання українського народу. Ми стали свідками неймовірного героїзму наших Захисників та Захисниць, які ціною власного життя стримують російського ворога та боронять рідну землю.

Вічна пам'ять і Слава кожному українському воїну, що віддали своє життя за нашу свободу і незалежність.

Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора