Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІДБУЛАСЬ НАРАДА З ПРЕДСТАВНИКАМИ МАЛОГО ТА СЕРЕДНЬОГО БІЗНЕСУ ПОДІЛЬЩИНИ

Дата: 22.02.2024 08:07
Кількість переглядів: 82

Під головуванням начальниФото без описука Подільської РВА Михайла Лазаренка відбулась спільна робоча нарада із керівником Подільської окружної прокуратури Максимом Адельшиним, начальником Подільського РУП ГУНП в Одеській області Олегом Жуковським, силовими структурами, головами територіальних громад та представниками малого та середнього бізнесу Подільщини. Зокрема, в роботі взяв участь виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський та підприємці нашої громади.

✅Тема наради – «Діалог з місцевим бізнесом. Недопущення неправомірного тиску на доброчесний бізнес та забезпечення комунікації під час вирішення проблемних питань».

У ході зустрічі підприємці, владФото без описуа та правоохоронні органи у дискусійному форматі окреслили найбільш проблемні ситуації та внесли відповідні пропозиції щодо їх усунення. Також увага присутніх була звернена на активній допомозі Збройним Силам України, адже зараз, як ніколи, для наших Сил оборони важлива підтримка від всього українського суспільства.

За результатами наради прийнято відповідні рішення для налагодження комунікації з підприємцями. Робота у цьому напрямку буде продовжена.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора