Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У ПОДІЛЬСЬКУ ВШАНУВАЛИ ПАМ’ЯТЬ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

Дата: 20.02.2024 11:36
Кількість переглядів: 58

Сьогодні, 20 лютого, мФото без описуи відзначаємо десяту річницю з дня трагічних, сповнених героїзму подій Революції Гідності. Вшановуємо пам’ять Героїв Небесної Сотні. Людей, для яких слова нашого гімну «Душу й тіло ми положим за нашу свободу» були не просто словами, а життєвим кредо.

Керівний склад Подільської міської ради та Подільської РВА, представники підприємств, установ та організацій міста, силових структур, військовослужбовці, а також громадськість зібралися біля пам’ятного знаку Героїв АТО та Героїв Небесної Сотні, щоб вшанувати пам’ять загиблих і тих, хто продовжує захищати Україну сьогодні.

У своїй промові радник ПодіФото без описульського міського голови Марія Мазур наголосила, що страшні події на Майдані Незалежності назавжди увійшли в історію України як символ жертовності, патріотизму та героїзму. Ми знаємо, що і з неба вони, наші Герої, вже своїм небесним військом і далі тримають над нами небо в найскладніші хвилини. І триматимуть до Перемоги.

Схиливши голови у хвилині мовчання, усі присутні віддали шану світлій пам’яті тих, хто ціною власного життя відстоював право нашої держави на свободу та гідне майбутнє. Після цього відбулось покладання квітів до пам'ятного знаку Героям Небесної Сотні.

Ми завжди пам’ятатимемо Героїв Небесної Сотні, воїнів, які прямо з Майдану йшли на фронт і сьогодні віддають життя заради України та її свободи.

Герої Небесної Сотні розпочали історичну боротьбу за європейське майбутнє. Ми ж маємо поставити переможну крапку!🇺🇦

Слава Україні!

Слава її Героям!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора