Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щотижневий звіт Подільського міського центру соціальних служб

Дата: 19.02.2024 15:09
Кількість переглядів: 79

Фото без описуПротягом тижня з 12.02.2024 року по 16.02.2024 року соціальною роботою охоплено сім’ї /особи, які перебувають на обліку та звернулись до Подільського міського центру соціальних служб:

🔸 Здійснювалось супроводження 6 опікунських сімей, в яких виховуються 10 дітей - сиріт та позбавлених батьківського піклування; 3 прийомних сім’ї, в яких виховуються 3 дітей - сиріт та позбавлених батьківського піклування та 3 особи з числа дітей - сиріт та позбавлених батьківського піклування; 4 дитячих будинків сімейного типу, в яких виховуються 31 дитина-сирота та позбавлені батьківського піклування.

🔸 Відповідно до графіку фахівцями із соціальної роботи відвідано та охоплено соціальними послугами 69 сімей, що опинились в складних життєвих обставинах .

🔸 Фахівцем центру налагоджений зв’язок з кризовим центром матері та дитини, підготовлений пакет документів та влаштовано неповнолітню вагітну до вказаного центру.

🔸 Фахівці центру прийняли участь у зборі допомоги для ЗСУ.

🔸 Практичним психологом центру упродовж тижня з членами внутрішньо переміщених сімей проведено заходи ментального здоров’я «Ти Як?» , «Як перемогти стрес?», «Як турбуватися про себе», «Турботливе спілкування у сім’ї », «Самодопомога Плюс».

🔸 В рамках здійснення соціального супроводження проведено груповий захід з дітьми з дитячого будинку сімейного типу.

🔸 Практичним психологом центру відвідано три сім’ї в яких діти вчинили правопорушення. З дітьми та батьками проведені профілактичні бесіди.

🔸 Протягом тижня фахівцями центру для 13 внутрішньо переміщених сімей /осіб та 14 сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах, видано продуктові набори.

🔸 Фахівцями центру здійснено виходи в сім’ї, відповідно повідомлень, складено 5 актів оцінки потреб особи/ сім’ї . Пакети документів передані до ДССП та ОЗ для прийняття рішень про надання соціальних послуг.

🔸 З дітьми із сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах фахівцями центру щоденно проводиться індивідуальна робота з подолання тривожності.

🔸 7 сімей , що опинилися в складних життєвих обставинах отримали одяг для дітей віком 13 – 14 років.

🔸 Продовжується робота по виявленню сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, внутрішньопереміщених сімей, які в першу чергу потребують допомоги. Визначаються потреби сімей/осіб для отримання різних видів допомог.

🔸 Фахівцями центру здійснюються відвідування сімей відповідно до повідомлень від суб’єктів соціальної роботи.

 За детальною інформацією звертайтесь за адресою: вул.Бочковича, 4, 3 поверх, каб.314, телефон 0660005923.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора