Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Урочистий захід до Дня єднання

Дата: 16.02.2024 11:23
Кількість переглядів: 87

Фото без описуСьогодні, 16 лютого,  вся Україна втретє відзначає нове державне свято —  День єднання, яке було запроваджене у 2022 році  Президентом України Володимиром Зеленським, щоб показати єдність українського народу на тлі військової загрози.
З цієї нагоди у Подільську відбувся урочистий захід за участі керівного складу Подільської міської ради, Подільської РВА та Подільської районної ради, працівників силових структур, представників підприємств, установ, організацій та громадськості. 
День єднання дає усвідомлення, що кожен українець – невід’ємна частина вільної, незалежної, суверенної держави, визнаної світовою спільнотою. Кожен з нас несе велику відповідальність за збереження цих найбільших цінностей країни. Жодна сила не зламає міцну духом націю, ми вистоїмо перед усіма складнощами та збудуємо сильну європейську країну – гідну наших дітей. Фото без опису

Під час церемонії хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих військових та усіх борців за Незалежність. Опісля чого начальником групи морально-психологічного забезпечення Подільського РТЦК та СП Ігорем Ковалем урочисто був піднятий Державний прапор України як символ єдності та волі.

Завершився захід покладанням квітів до погруддя Тараса Григоровича Шевченка. 
Ми сильний народ, ми вільний народ, ми єдиний народ і наша сила в нашій єдності!
Слава Україні!
Слава її Героям!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора