Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З МАЛОЇ БАТЬКІВЩИНИ НА ФРОНТ: ПОДІЛЬСЬКА ГРОМАДА ЗІБРАЛА ЧЕРГОВУ ДОПОМОГУ ДЛЯ ЗСУ

Дата: 15.02.2024 17:58
Кількість переглядів: 58

Фото без описуУ найскладніший для України час, Подільська міська територіальна громада продовжує підтримувати Збройні Сили України, аби наші Захисники та Захисниці відчували надійну підтримку з тилу та ще потужніше били ворога на усіх ділянках фронту.

Так, в черговий раз спільними зусиллями вдалося зібрати чималий гуманітарний вантаж на передову. До збору долучилися працівники Виконавчого комітету Подільської міської ради та її структурних підрозділів, комунальних підприємств, закладів культури, освіти та охорони здоровʼя, мешканці Липецького старостату, небайдужі приватні підприємці та волонтерські рухи.

Фото без описуДля воїнів передали власноруч виготовлені консерви, страви швидкого приготування, домашню випічку, солодощі, чай та каву, теплі шкарпетки, засоби особистої гігієни, маскувальні костюми та аптечки. До кожної коробки додавали дитячі малюнки з побажаннями якнайшвидше здолати російських окупантів та повернутися додому з Перемогою.

Цей гуманітарний вантаж найближчим часом відправиться до пункту збору, який знаходиться у місті Балта і потім буде розподілений Подільською РВА в «гарячі точки».

Дякуємо усім, хто підтримує Героїв сьогодення – мужніх Захисників та Захисниць України. Разом переможемо!

Слава Україні!

Слава її Героям!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора