Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Мітинг-реквієм присвячений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2024 12:02
Кількість переглядів: 71

Фото без опису15 лютого виповнилося 35 роки з дня виведення радянських військ з території Афганістану. Чужа війна, яка забрала тисячі життів українців, кровоточить раною і донині…

Сьогодні у  Подільську біля Пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам відбувся мітинг-реквієм, присвячений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав, в якому взяли участь керівники Подільської міської ради та Куяльницької сільської ради, Подільської РВА та Подільської районної ради, представники Спілки ветеранів Афганістану та воїнів-інтернаціоналістів м. Подільськ, рідні та близькі загиблих воїнів-афганців, силові структури й громадськість.
У 2014 році тисячі воїнів-афганців одними із перших відправилися добровольцями на український Схід. Вони і сьогодні захищають нашу державу від російського агресора, а деякі віддали життя за Україну у російсько-українській війні.

Хвилиною мовчання присутні згадали всіх загиблих воїнів та вшанували їх пам’ять покладанням квітів до Пам’ятного знаку.

Опісля мітингу, усі бажаючі мали змогу відвідати капличку, запалити свічки та у молитві згадати Захисників, які відійшли до небесного війська. 

Вічна пам'ять воїнам-інтернаціоналістам! Світла пам'ять Героям- борцям за Незалежність та територіальну цілісність України! 
Слава Україні!
Слава її Героям!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора