Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВИКОНУЮЧИЙ ПОВНОВАЖЕННЯ ПОДІЛЬСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ ОЛЕГ АЛБАНСЬКИЙ ПРИВІТАВ З ПЕРЕМОГОЮ ВОЛЕЙБОЛЬНУ КОМАНДУ КНП СК «ПОДІЛЬСЬК»

Дата: 13.02.2024 15:17
Кількість переглядів: 88

Фото без описуТак, днями, ще одну блискавичну перемогу вибороли спортсмени КНП СК «Подільськ» у чемпіонаті Одеської області з волейболу серед юнаків 2006 – 2007 р. н. 
Сьогодні спортсмени зі своїм тренером і наставником Сергієм Степановим приймали привітання від виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега  Албанського. Окрім цього, Олег Богданович нагородив талановиту молодь пам'ятними подарунками.


«Турбота про дітей - це найбільша інвестиція в майбутнє, а їх залучення до активних занять спортом - це запорука здорової нації. Дякую усім вам, що попри надзвичайно складний час для нашої держави, ви продовжуєте тренуватись та представляти нашу громаду на змаганнях різного рівня. Щиро бажаю не зупинятися на досягнутому, а впевнено рухатися тільки вперед до нових перемог», - наголосив очільник громади.


Долучилися до поздоровлень й заступник міського голови Людмила Задорожна та начальник Управління освіти і гуманітарної політики Володимир Самборський. Зі свого боку, Володимир Петрович подякував керівництву громади за співпрацю та подарував фірмові футболки КНП СК «Подільськ». 
Приєднуємося до привітань та бажаємо юним волейболістам і надалі прославляти Подільську міську територіальну громаду та радувати своїми здобутками!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора