Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА

Дата: 12.02.2024 13:53
Кількість переглядів: 91

Фото без описуСьогодні під головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулась чергова апаратна нарада за участі заступників, керівників структурних підрозділів Подільської міської ради та комунальних підприємств.

Обговорено нагальні питання життєдіяльності громади, зокрема:

  • Житлово-комунальна сфера:

Комунальні підприємства громади працюють у штатному режимі. Працівниками КВЕП «Подільськводоканал» протягом минулого тижня ліквідовано всі аварійні ситуації на мережах водопостачання та водовідведення. Поряд з цим, щоденно колектив КНП МОК «Чиста громада» здійснює заходи з благоустрою громади: проводить прибирання вулиць, площ та паркових зон, вивозить сміття тощо.  

Триває боротьба із несанкціонованими сміттєзвалищами. Фахівцями Департаменту ЖКГ, архітектури та земельних відносин протягом минулого тижня були проведені рейдові перевірки та видані відповідні приписи.

  • Соціальна сфера:Фото без опису

Через значне зростання захворюваності на ГРВІ та грип серед школярів, заклади освіти громади працюють у змішаному форматі.

Працівниками Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я проводиться прийом громадян. Протягом минулого тижня до соцзахситу звернулося понад 200 осіб з різних питань. Всі види державної допомоги нараховуються вчасно.

Фото без описуЛікарі Центру первинної медико-санітарної допомоги та КНП «Подільська міська лікарня» фіксують ріст захворюваності мешканців громади на ГРВІ.

Громадський транспорт загального користування працює згідно графіку. Продовжуються спільні рейди із Подільським районним управлінням поліції та відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади щодо торгівлі у невстановлених місцях.

За підсумками наради керівникам структурних підрозділів дано доручення в межах їх компетенції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора