Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робоча нарада начальника Подільської районної військової адміністрації Михайла Лазаренка

Дата: 09.02.2024 18:40
Кількість переглядів: 83

Фото без описуСьогодні, 9 лютого, начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко провів робочу нараду, в якій взяли участь керівний склад Подільської міської ради  та Куяльницької сільської ради, представники силових структур Подільщини, освітяни, медики та керівники комунальних підприємств. 
Головні теми, котрі обговорювалися, стосувалися програми «Прозорість та підзвітність» в Подільському районі, роботи закладів освіти Подільської і  Куяльницької територіальних громад в умовах воєнного стану, зокрема акцентувалася увага на питаннях харчування учнів в ліцеях, гімназіях та облаштування захисних споруд цивільного захисту. Фото без опису

«Запобігти. Врятувати. Допомогти» ‒ так звучить гасло українських рятувальників. Власне з цього розпочали свої доповіді полковники цивільного захисту Юрій Унтілов та Сергій Добрянський. Вони зауважили, що особовий склад та техніка завжди готові до вирішення надзвичайних ситуацій, які загрожують життю чи здоров’ю людей. Окрім цього, наголосили на важливості відкриття та облаштування «Класів безпеки», спрямованих на вивчення правил пожежної, мінної безпеки та цивільного захисту в освітніх закладах.

Під час промови начальник Подільського РУП ГУНП полковник Олег Жуковський наголосив, що  безпека - це щоденна кропітка робота, комплекс послідовних дієвих кроків та сучасних технологій, які роблять життя громадян більш комфортним. Він зауважив, що основним завданням для нього і всього колективу є захист прав і свобод жителів Подільщини та забезпечення правопорядку.

Керівник Подільської окружної прокуратури Максим Адельшин інформував про результати діяльності щодо зміцнення законності та правопорядку протягом минулого року на території Подільщини та окреслив план роботи на поточний. 

Про стан справ на Державному кордоні України доповів командир 2-го прикордонного загону полковник Олег Чичаноський. За його словами, ситуація стабільна та контрольована.

Під час наради розглядалися й інші питання та шляхи їх вирішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора