Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗАКЛАДИ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ ОТРИМАЛИ СУЧАСНУ КОМП'ЮТЕРНУ ТЕХНІКУ

Дата: 09.02.2024 08:28
Кількість переглядів: 79

Сучасні заклади освіФото без описути вже не можливо уявити без активного використання комп'ютерного обладнання під час занять та іншої навчально-виховної роботи. В лютому 2024 року заклади дошкільної освіти Подільської громади оновились новою технікою.

У межах реалізації міжнародного проєкту ЮНІСЕФ «Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні», за підтримки Міністерства освіти і науки України, шість закладів дошкільної освіти отримали сучасні ноутбуки. Тож вищезазначена техніка стане у нагоді педагогам ЗДО ефективно та інтерактивно проводити заняття для малечі та виховувати націю юних патріотів.

Також, зовсім нещодавно, матеріально - технічний арсенал садочків поповнили пральні машини та морозильні камери для зручності роботи персоналу.

Вдячні міжнародним партнерам ЮНІСЕФ, Міністерству освіти і науки України , Департаменту освіти і науки Одеської ОВА за таку важливу допомогу для організації освітнього процесу Подільської громади! Тримаємо освітній фронт!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора