Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА

Дата: 07.02.2024 11:42
Кількість переглядів: 58

Сьогодні під головувФото без описуанням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулась чергова апаратна нарада за участі заступників, керівників структурних підрозділів Подільської міської ради та комунальних підприємств.

Обговорено нагальні питання життєдіяльності громади, зокрема:

➡️Житлово-комунальна сфера:

🔸КВЕП «Подільськводоканал» та КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» працюють у штатному режимі. Працівниками теплового господарства минулими вихідними ліквідовано аварію на мережах теплопостачання в одному із мікрорайонах міста. Збоїв водопостачання не було.

🔸Колектив КНП МОК «Чиста громада» щоденно слідкують за санітарним станом та благоустроєм Подільської громади. Так, виконуються роботи з прибирання, вивозу твердих побутових та великогабаритних відходів тощо. Триває й співпраця із головами квартальних комітетів щодо визначення місць для розміщення додаткових контейнерів для сміття у приватних секторах.

🔸Фахівцями Департаменту ЖКГ, архітектури та земельних відносин проведено рейдові перевірки містом щодо дотримання правил благоустрою, за результатами яких видано відповідні приписи. Крім того, було проінформовано про завершення ремонту їдальні у ліцеї № 4.

🔸Всі інші комунальні підприємства працюють у звичайному режимі.

➡️Соціальна сфера.

🔸Через значне зростання захворюваності на ГРВІ та грип серед школярів, ліцеї № 3, 4 та частково ліцей № 6 переведені на дистанційну форму навчання.

‼️Фіксують підйом захворюваФото без описуності мешканців Подільської громади і заклади охорони здоров’я. Так, за інформацією Центру первинної медико-санітарної допомоги, протягом минулого тижня підтверджено понад 500 випадків захворювання на грип, ГРВІ та Covid-19. Більше половини - це діти, у дорослих грип також перебігає важко. Лікарями первинки були здійснені виїзні прийоми пацієнтів у с. Олександрівка та с. Липецьке.

🔸До Департаменту соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я на минулому тижні звернулося 255 осіб з різних питань.

🔸Центр надання адміністративних послуг працює у штатному режимі.

➡️Управління економічного розвитку та інвестицій: Громадський транспорт загального користування працює згідно графіків руху. Проведено спільні рейдові перевірки із Подільським РУП ГУНП в Одеській області, відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади щодо заборони торгівлі у невстановлених місцях (складено 2 протоколи).

✅За підсумками наради очільником Подільської громади надано відповідні доручення до виконання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора