Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про планову діяльність, яка підлягає оцінці впливу на довкілля.

Дата: 31.01.2024 11:15
Кількість переглядів: 127

Фото без описуФілія ТОВ «УНІО» доводить до відома мешканців Подільської міської територіальної громади про наміри експлуатації нафтобази, пункту заправки автотранспорту пальним (дизельне паливо та скрапленим вуглеводним газом (пропан-бутан) та облаштування комплексу з виробництва метилових ефірів жирних кислот з рослинної олії потужністю 15000 т. на рік.  

Повну інформацію щодо планової діяльності філії ТОВ «УНІО», обсягу досліджень, можна отримати в Департаменті житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин Подільської міської ради Подільського району Одеської області (Україна, Одеська область 66300, м. Подільськ, пр-т Шевченка, 7а тел: (04862)2-35-96),

Усі зауваження і пропозиції громадськості до планової діяльності, обсягу досліджень та рівня деталізації інформації, що підлягає включенню до звіту оцінки впливу на довкілля необхідно надсилати за адресою: Україна, Одеська область 66300, м. Подільськ, пр-т Шевченка, 2, або на електронну адресу: gor@podilsk.odessa.gov.ua  протягом місяця з дня публікації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора