Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Перший етап Чемпіонату Подільської міської територіальної громади з волейболу серед аматорських команд – «КУБОК ВІДКРИТТЯ».

Дата: 29.01.2024 16:32
Кількість переглядів: 35

Волейбол - це спорт, який Фото без описузавжди привертає увагу: будь-то великі міжнародні змагання чи локальні турніри.

Вчора, 28 січня, відбувся перший етап Чемпіонату Подільської міської територіальної громади з волейболу серед аматорських команд – «КУБОК ВІДКРИТТЯ».

Взяли участь 8 команд:

  • СК «Подільськ -1» (Курінь);
  • СК «Подільськ -2»;
  • Команда «Прикордонники»;
  • Команда «Освіта»;
  • Команда «Окни»;
  • Команда «Кодима»;
  • Команда «Комета»;
  • Команда «Гулянка».

 

Команди-учасники методом жеребкування були поділені на дві підгрупи, в яких вони грали по коловій системі. По дві команди з підгруп, які посіли 1 та 2 місця, а це були команди «Освіта», СК «Подільськ -2», СК «Подільськ -1» (Курінь) та «Прикордонник» грали у фінальних іграх за Кубок переможців.

Фінальна гра, в яку увійшли командФото без описуи СК «Подільськ-1» (Курінь) та «Прикордонник» була мега напруженою та цікавою. Підтримка вболівальників надихала команди до останнього забитого м'яча. Та все ж таки, переможець тільки один. І ним стала команда «Прикордонник»!

Кращими гравцями Кубку визнано Волошина Дмитра з команди СК«Подільськ-1» (Курінь) та Доценко Володимира з команди «Прикордонник».

До нагородження команд долучилась заступник Подільського міського голови Людмила Задорожна, яка подякувала командам за підтримку волейболу в громаді та привітала переможців і учасників змагань.

Через тиждень розпочнеться другий етап змагань, а саме «Чемпіонат Подільської міської територіальної громади з волейболу серед аматорських команд», який проходитиме упродовж 2 місяців.

Щиро і безмежно вдячні ЗСУ, нашим Захисникам і Захисницям за можливість проводити змагання і жити повноцінним життям в цей нелегкий час!

Слава Україні!

Слава її Героям!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора