Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЩОТИЖНЕВИЙ ЗВІТ ПОДІЛЬСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ

Дата: 29.01.2024 15:39
Кількість переглядів: 44

Протягом тижня Фото без описуз 22.01.2024 року по 26.01.2024 року соціальною роботою охоплено сім’ї /особи, які перебувають на обліку та звернулись до Подільського міського центру соціальних служб:

🔹Здійснювалось супроводження 6 опікунських сімей, в яких виховуються 10 дітей - сиріт та позбавлених батьківського піклування; 3 прийомних сім’ї, в яких виховуються 3 дітей - сиріт та позбавлених батьківського піклування та 3 особи з числа дітей - сиріт та позбавлених батьківського піклування; 4 дитячих будинків сімейного типу, в яких виховується 31 дитина-сирота та позбавлені батьківського піклування;

🔹Відповідно до графіку, фахівцями із соціальної роботи відвідано та охоплено соціальними послугами 66 сімей, що опинились в складних життєвих обставинах та 68 внутрішньо переміщених сімей.

🔹24 січня 2024 року за сприянням Подільського міського центру соціальних служб, ГО «Товариство Червоного Хреста» надало допомогу 31 внутрішньо переміщеним сім'ям Подільської громади. Допомога включала продуктові набори (3+), дитячі підгузки, засоби гігієни тощо.

🔹З метою проведення профілактичної роботи щодо особливостей догляду і виховання дітей під час зимнього періоду, правил пожежної безпеки, 24 січня центром соціальних служб спільно із спеціалістом Служби у справах дітей здійснено відвідування сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах.

🔹25 січня практичний психолог та фахівець центру взяли участь у тренінгу для практикуючих психологів.

🔹25 січня фахівці центру взяли участь в онлайн – тренінгу на тему: «Філософія життєстійкості. Психосоціальна підтримка для згуртованості в громаді».

🔹26 січня БФ «Теплі серця» 10 внутрішньо переміщеним сім’ям, відповідно до потреб, надано підгузки, постільна білизна, рушники тощо.

🔹Фахівцем центру для дітей шкільного віку проведений тренінг на тему «Запобігання конфліктів».

🔹Продовжується робота по виявленню сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, внутрішньо переміщених сімей, які в першу чергу потребують допомоги. Визначаються потреби сімей/осіб для отримання різних видів допомоги.

🔹Фахівцями центру здійснюються відвідування сімей відповідно до повідомлень від суб’єктів соціальної роботи.

🔹Продовжується робота з внесення даних до Єдиної бази ВПО до групи Вайбер «Допомога ВПО», які проживають в Подільській міській територіальній громаді.

‼️За детальною інформацією звертайтесь за адресою: вул. Бочковича, 4, 3 поверх, каб. 314, тел.: 0660005923.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора