Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ 39 СЕСІЇ ПОДІЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 26.01.2024 13:29
Кількість переглядів: 102

Сьогодні, 26 січня, відбулосФото без описуь пленарне засідання 39-ї сесії Подільської міської ради І скликання. Під головуванням секретаря Подільської міської ради – виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського депутатський корпус розглянув 30 питань порядку денного та ухвалив низку важливих рішень.

Серед запрошених на засідання – начальник Подільської РВА Михайло Лазаренко.

Традиційно, перед початком роботи депутати та присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять воїнів та всіх українців, чиї життя обірвала російська військова агресія.

З блоком питань, які стосуються земельних відносин, доповідав заступник Подільського міського голови Анатолій Корчовий. Зокрема підтримано рішення щодо надання дозволу, згоди на розробку документації із землеустрою, внесення змін до договорів оренди землі, укладання договору на право тимчасового розміщення об’єкта комерційної діяльності тощо.

Також внесено зміни до ряду міських Програм, а саме: Програми енергозбереження та енергоефективності Подільської громади на 2021-2025 роки, Програми благоустрою, ремонту та утримання об’єктів комунальної власності, упорядкування та санітарного оздоровлення на 2024 рік та інші.

Вчергове саме питання Фото без описудопомоги Силам оборони України були серед головних на порядку денному сесії, адже вони є ключовими пріоритетами громади. Одноголосно підтримано рішення передачі з балансу Департаменту ЖКГ, архітектури та земельних відносин, Управління економічного розвитку та інвестицій, Виконавчого комітету Подільської міської ради на баланс військових частин матеріально-технічних засобів.

З питанням внесення змін до програми розвитку фізичної культури і спорту у Подільській громаді на 2024-2026 роки доповідала Людмила Задорожна, заступник Подільського міського голови.

Також рішенням депутатів внесено зміни до міської цільової Програми підтримки сім’ї та дітей Подільської громади на 2021-2025 роки та Програми профілактики та протидії злочинності «Безпечна громада» на 2021-2025 роки. Інформувала присутніх заступник Подільського міського голови Таїсія Скрипнік.

Прийнято і внесення змін до рішення Подільської міської ради від 22.12.2023 р. «Про бюджет Подільської міської територіальної громади на 2024 рік». Доповідала Олена Музичук, перший заступник Подільського міського голови – начальник фінансового управління Подільської міської ради.

Достроково припинив повноваження депутата Подільської міської ради І скликання Петро Унтілов. Очільник громади подякував Петру Афанасійовичу за плідну і змістовну роботу на благо Подільської громади та побажав міцного здоров’я, миру та Перемоги!

З прийнятими рішеннями можна буде ознайомитись на офіційному сайті Подільської міської територіальної громади згодом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора