Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА

Дата: 22.01.2024 14:32
Кількість переглядів: 70

Виконуючий повноваження ПоФото без описудільського міського голови Олег Албанський провів щотижневу апаратну нараду за участі заступників, керівників структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств.

На нараді обговорено поточний стан справ у різних галузях життєдіяльності громади. Присутні звітували про ключові напрямки своєї діяльності протягом минулого тижня.

❗️Зокрема:

➡️Всі комунальні підприємства працюють у штатному режимі. Працівникам КНП МОК «Чиста громада» погода вкотре додала роботи. Протягом вихідних днів виконувались роботи з посипки піщано-соляною сумішшю автошляхів, тротуарів, пішохідних переходів та зупинок громадського транспорту. Поряд з цим, продовжуються роботи з благоустрою громади.

➡️Фахівцями Департаменту ЖКГ, архітектури та земельних відносин опрацьовуються заяви та звернення від мешканців. Також проведено рейдові перевірки щодо дотримання правил благоустрою, за результатами яких складено 12 приписів.

➡️Всі заклади освіти працюють згідно плану роботи.

➡️Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я продовжує здійснювати прийом громадян. На минулому тижні до соцзахисту звернулося понад 270 осіб з приводу консультацій по призначенню державних виплат.

➡️Центр надання адмФото без описуіністративних послуг працює у звичайному режимі.

➡️За інформацією Управління економічного розвитку та інвестицій, громадський транспорт загального користування працює згідно графіків руху. Продовжуються і спільні рейдові перевірки із Подільським районним управлінням поліції та відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади Департаменту ЖКГ щодо заборони торгівлі у невстановлених місцях. Триває робота і з розширення існуючих партнерств для сприяння розвитку громади.

➡️Заклади охорони здоров’я працюють штатно. До Центру первинної медико-санітарної допомоги побільшало звернень від пацієнтів із захворюваннями на грип та ГРВІ (особливо дітей шкільного віку).

✅За результатами наради керівникам структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств були дані відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора