Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У ПОДІЛЬСЬКУ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

Дата: 22.01.2024 11:28
Кількість переглядів: 114

22 січня особливий день в історФото без описуії України. В далекому 1919 році Директорія Української Народної Республіки проголосила Акт Злуки всіх українських земель в єдину Українську державу. І саме цей день прийнято відзначати як державне свято - День Соборності України.

З цієї нагоди на головній площі Подільська відбувся урочистий мітинг за участі представників міської влади, працівників підприємств, установ та організацій, військовослужбовців, рятувальників й громадськості.

На початку заходу спільний молебень за Україну, наших Захисників та Захисниць провів настоятель парафії «Всіх Святих землі Української» ПЦУ м. Подільськ військовий капелан протоієрей Михайло Базилько. Опісля присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих Героїв.

Також з нагоди Дня Соборності України, виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський нагородив військовослужбовців Почесними грамотами міського голови за зразкове виконання військових обов’язків, високий професіоналізм, особистий вагомий внесок у захист суверенітету нашої держави.

Наприкінці учасники мітингу поклали квіти до пам’ятника Великому Кобзареві Т.Г. Шевченку.

В єдності – наша сила! Перемоги,миру на українській землі та Божої Благодаті!

З Днем Соборності України!

Слава Україні! 🇺🇦

Слава її Героям!🇺🇦



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора