Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щотижневий звіт Подільського міського центру соціальних служб

Дата: 19.01.2024 15:16
Кількість переглядів: 67

Фото без описуПротягом тижня з 15.01.2024 року по 19.01.2024 року соціальною роботою охоплено сім’ї /особи, які перебувають на обліку та звернулись до Подільського міського центру соціальних служб:

🔸 Здійснювалось супроводження 6 опікунських сімей, в яких виховуються 10 дітей - сиріт та позбавлених батьківського піклування; 3 прийомних сім’ї, в яких виховуються 3 дітей - сиріт та позбавлених батьківського піклування та 3 особи з числа дітей - сиріт та позбавлених батьківського піклування; 4 дитячих будинків сімейного типу, в яких виховуються 31 дитина-сирота та позбавлені батьківського піклування.

🔸 Відповідно до графіку фахівцями із соціальної роботи відвідано та охоплено соціальними послугами 58 сімей, що опинились в складних життєвих обставинах та 50 внутрішньо переміщених сімей.

🔸 17 січня 2024 року за сприянням Подільського міського центру соціальних служб громадська організація Товариство Червоного Хреста надало допомогу 42 внутрішньо переміщеним сім'ям Подільської територіальної громади. Допомога включала продуктові набори (3+), ковдри, посуд, засоби гігієни тощо.

🔸 18 січня начальник служби соціальної роботи центру прийняла участь у засіданні комісії з питань захисту прав дитини.

🔸 18 січня 2024 в. о директора Подільської філії Олег Кунаренко разом з заступником Подільського міського голови Людмилою Задорожною та фахівцями Подільської філії Одеського обласного центру зайнятості зустрілись в приміщенні Подільського міського центру соціальних служб з мешканцями з числа внутрішньо переміщених осіб м.Подільськ. Мета – допомогти внутрішньо переміщеним особам працевлаштуватися та інтегруватися в життя громади в нових умовах.

🔸 18 січня заступником Подільського міського голови Людмилою Задорожною та директором Подільського міського центру соціальних служб Наталією Шалашною проведена робоча зустріч з внутрішньо переміщеними особами щодо питання створення Ради ВПО.

🔸 18 січня начальник служби соціальної роботи центру прийняла участь у засіданні комісії з питань надання матеріальної допомоги вразливим верствам населення.

🔸 19 січня в рамках співпраці з Подільським районним відділом №2 філії державної установи « Центр пробації» затверджено спільний план проведення заходів з особами, які відбувають покарання без позбавлення волі на 2024 рік.

🔸 19 – 20 січня фахівцем центру для дітей із сімей, що перебувають у складних життєвих обставинах та дітей із внутрішньо переміщених сімей проведений тренінг на тему: «Калейдоскоп ідентичності.», « Яку роль відіграє ідентичність та самовизначеність у житті людини».

🔸 Продовжується робота по виявленню сімей, які оинилися в складних життєвих обставинах, внутрішньопереміщених сімей, які в першу чергу потребують допомоги.

🔸 Фахівцями центру здійснюються відвідування сімей відповідно до повідомлень від суб’єктів соціальної роботи.

🔸 Формуються списки та вказані сім’ї запрошуються для отримання різних видів допомог. Продовжується робота з внесення даних до єдиної бази ВПО до групи Вайбер «Допомога ВПО», які проживають в Подільській міській територіальній громаді. За детальною інформацією звертайтесь за адресою: вул.Бочковича, 4, 3 поверх, каб.314, телефон 0660005923.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора