Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський відвідав гімназію імені Дмитра Конокеєнка та перевірив як годують школярів.

Дата: 19.01.2024 14:56
Кількість переглядів: 80

Фото без описуВід того, наскільки правильно буде організовано харчування в школах, залежить не тільки здоров'я, а й якість навчання дітей.  Тож з робочим візитом виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський, спільно з заступником міського голови Людмилою Задорожною та начальником Управління освіти і гуманітарної політики Володимиром Самборським відвідали гімназію імені Дмитра Конокеєнка та перевірили як годують школярів.

Олег Богданович оглянув, як видають страви з харчоблоку, проаналізував тижневе меню, поспілкувався з дітлахам та кухарями.

Варто зазначити, що у закладах освіти дітей годують за меню, до складу якого обов’язково входять сезонні овочі та фрукти, молочні та м’ясні продукти, риба. Усі продукти харчування, які надходять до ліцеїв та гімназій громади,  мають відповідні сертифікати якості та контролюються і постачальниками, і організаторами харчування, і адміністрацією школи, і медичними працівниками.

Окрім цього, безкоштовним гарячим харчуванням забезпечені учні 1-4 класів, загалом це 1700 дітлахів. Також с другого семестру значно збільшилася вартість харчування для пільгової категорії школярів. Так, за кошти громади обідають понад 500 пільговиків.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора