Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

 ПТАШКИ ПЕРЕМОГИ 

Дата: 18.01.2024 14:47
Кількість переглядів: 42

Фото без описуВиконавчий комітет Подільської міської ради передав для потреб воїнів 11 батальйону «Київська Русь», які виконують бойові завдання щодо захисту незалежності та територіальної цілісності України від російський окупантів, квадрокоптер. Бійці, у тому числі з Подільщини, зараз захищають Батьківщину на східному напрямку, тому дуже потребують цієї розвідувальної техніки.

Варто зазначити, що кошти на придбання літального апарата були виділені з бюджету громади.

“Сьогодні ми, як і усі українці, із завмиранням серця слідкуємо за ситуацією на фронті, яка є напруженою та увесь час змінюється. Через таку динамічність ми постійно отримуємо запити від військових - і завжди намагаємося реагувати миттєво. Абсолютно кожна ініціатива, спрямована на підтримку Збройних Сил України, має велике значення, – зазначила заступник Подільського міського голови Людмила Задорожна, - мета незмінна – боремося за свободу і волю країни!”

Сподіваємося, що цей дрон вбереже наших мужніх та незламних Героїв та допоможе підвищити ефективність виконання бойових завдань, і тим самим наблизить таку жадану для усього українського народу Перемогу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора