Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА

Дата: 15.01.2024 13:59
Кількість переглядів: 63

Під головуванням виконуючогоФото без опису повноваження Подільського міського голови Олега Албанського відбулась щотижнева апаратна нарада за участі заступників, керівників структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств.

На початку наради Олег Богданович подякував усім профільним службам за професійну та злагоджену роботу щодо усунення наслідків негоди на території громади. Керівники комунальних підприємств надали оперативну інформацію про стан справ з теплопостачанням, водопостачанням та в цілому в комунальному господарстві.

🔸Всі підприємства працюють у штатному режимі. Працівники КНП МОК «Чиста громада» продовжують роботу з посипання протиожеледною сумішшю автошляхів, пішохідних переходів, зупинок громадського транспорту тощо.

Крім того, підтримується й належний санітарний стан міста: вивозиться великогабаритні та побутові відходи, здійснюється ремонт лотків водовідведення, розчищаються пішохідні зони у парках та скверах. Фахівці КО «Міськсвітло» усувають наслідки обледеніння на електромережах.

🔸Сьогодні до навчання з зимових канікул повернулися школярі. Всі заклади освіти працюють у звичайному режимі.

🔸Департаментом соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я продовжується прийом громадян та нарахування всіх видів державної допомоги. Консультують і внутрішньо переміщених осіб, яких у Подільській громаді зареєстровано 2521.

🔸Працівниками ЦНФото без описуАПу надаються всі види послуг. Особливо побільшало звернень стосовно нарахування пільг.

🔸Заклади охорони здоров’я працюють у штатному режимі. Лікарями Центру первинної медико-санітарної допомоги здійснено виїзний прийом пацієнтів у с. Липецьке.

🔸За інформацією Управління економічного розвитку та інвестицій, громадський транспорт загального користування працює стабільно і згідно графіків руху. Також протягом минулого тижня здійснено спільний рейд із Подільським районним управлінням поліції та відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади Департаменту ЖКГ, архітектури і земельних відносин щодо торгівлі у невстановлених місцях (складено 1 протокол).

За результатами наради керівникам комунальних підприємств та структурних підрозділів Подільської міської ради дано відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора