Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЩОТИЖНЕВИЙ ЗВІТ ПОДІЛЬСЬКОГО МІСЬКОГО ЦЕНТРУ СОЦІАЛЬНИХ СЛУЖБ

Дата: 15.01.2024 09:52
Кількість переглядів: 59

Протягом тижня з 08.Фото без опису01.2024 року по 12.01.2024 року соціальною роботою охоплено сім’ї /особи, які перебувають на обліку та звернулись до Подільського міського центру соціальних служб:

🔹Здійснювалось супроводження 6 опікунських сімей, в яких виховуються 10 дітей - сиріт та позбавлених батьківського піклування; 3 прийомних сім’ї, в яких виховуються 3 дітей - сиріт та позбавлених батьківського піклування та 3 особи з числа дітей - сиріт та позбавлених батьківського піклування; 4 дитячих будинків сімейного типу, в яких виховуються 31 дитина-сирота та позбавлені батьківського піклування.

🔹Відповідно до графіку фахівцями із соціальної роботи відвідано та охоплено соціальними послугами 84 сім’ї, що опинились в складних життєвих обставинах.

🔹Протягом тижня надано 42 продуктових набори внутрішньо переміщеним сім’ям та 15 новорічних подарунків для дітей із числа внутрішньо переміщених сімей.

🔹11 січня директор центру та начальник служби соціальної роботи центру взяли участь у засіданні Координаційного центру підтримки цивільного населення.

🔹12 – 13 січня фахівцем центру проведено тренінг для дітей із ДБСТ, ПС Подільської територіальної громади та дітей із внутрішньо переміщених сімей на тему: «Хто я. Що таке ідентичність?», «Ідентичність. Дослідження особистості».

🔹У зв’язку із суттєвим зниженням температури повітря, фахівцями центру здійснені профілактичні рейди по сім’ям, що перебувають у складних життєвих обставинах .

🔹Продовжується робота по виявленню сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, внутрішньо переміщених сімей, які в першу чергу потребують допомоги.

🔹Фахівцями центру здійснюються відвідування сімей відповідно до повідомлень від суб’єктів соціальної роботи.

🔹До центру соціальних служб звертаються сім’ї вразливих категорій населення за наданням гуманітарної допомоги у вигляді одягу та взуття. Протягом тижня надана допомога у вигляді дитячого ліжечка, ванночки, дитячого одягу для сім’ї у якої народилися двійнята.

🔹Формуються списки та вказані сім’ї запрошуються для отримання різних видів допомог. Продовжується робота з внесення даних до Єдиної бази ВПО до групи Вайбер «Допомога ВПО», які проживають в Подільській міській територіальній громаді.

‼️За детальною інформацією звертайтесь за адресою: вул. Бочковича, 4, 3 поверх, каб.314, телефон 0660005923.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора