Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання голів квартальних комітетів громади. 

Дата: 12.01.2024 09:56
Кількість переглядів: 58

Фото без описуПід головуванням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського, спільно з заступником міського голови Анатолієм Корчовим, відбулося засідання голів квартальних комітетів громади. 
На заході були присутні представники Департаменту житлово-комунального господарства, архітектури та земельних відносин, комунальних підприємств громади, закладів охорони здоров’я, ГУ ПФУ в Одеській області та відділу превенції Подільського РУП ГУНП в Одеській області. 
Перш за все, Олег Богданович подякував керівникам органів самоорганізації населення за плідну роботу та уважне ставлення до потреб подільчан. Окрім цього, очільник громади прозвітував про виконану роботу за 2023 рік та про плани на поточний. Зауважив, що у країні й досі триває війна, тож найголовніше завдання міської влади залишається незмінним – це всебічна допомога та підтримка Збройних Сил України. Усі клопотання від командирів військових частин, які надходили до міської ради, були 100% виконані. 


«Наші Захисники й Захисниці, повертаючись з фронту, повинні бачити своє місто чи село чистим, розуміти, що ми піклуємося про їхніх рідних і про кожного жителя громади. Тому ми продовжуємо надавати соціальну підтримку людям, забезпечувати громаду теплом, водою і всім необхідним для нормального життя», - наголосив виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський. 


Заступник Подільського міського голови Анатолій Корчовий доповів про стан справ у житлово-комунальній сфері громади та про обсяг робіт, який був виконаний у 2023 році. 
Про зміни у законодавстві щодо порядку призначення субсидій на оплату житлово-комунальних послуг та оформлення довідок на тверде паливо доповіла начальник відділу громадян №13 ГУ ПФУ в Одеській області Олена Швець. 
Директор Подільського ЦПМСД Любов Мемей закликала усіх присутніх слідкувати за станом свого здоров’я та хоча б один раз на рік проходити плановий огляд. 
Галина Волошина, старший інспектор ДЖКГЗВА, подякувала квартальним за активну громадянську позицію, адже більшість долучилася до волонтерського руху. Об’єднавши зусилля, вони вже зв’язали майже 1000 пар теплих шкарпеток на передову, продовжують плести маскувальні сітки й допомогати військовим. 
У ході діалогу голови квартальних комітетів мали можливість поставити запитання виступаючим та отримати на них вичерпні відповіді. Власне, керівників органів самоорганізації населення найбільше цікавили моменти, які безпосередньо стосуються житлово-комунальної сфери, благоустрою міста, охорони здоровʼя тощо.
Зустріч видалася продуктивною. Під час конструктивних діалогів між представниками влади та лідерами громадської думки намітилися конкретні плани на майбутнє. Робота триває.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора