Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ВІД ПОДІЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ ДЛЯ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ: ПЕРЕДАНО ЧЕРГОВИЙ ВАНТАЖ ДОПОМОГИ ДЛЯ 21 ОКРЕМОЇ МЕХАНІЗОВАНОЇ БРИГАДИ 

Дата: 29.12.2023 13:30
Кількість переглядів: 56

Фото без описуСьогодні Україна дякує всім, хто став на її захист. Хто зі зброєю в руках виборює право не лише для кожного українця, а й для всього світу, жити самостійним життям.

Тож, щоби наші мужні воїни знали, що їх з нетерпінням чекають, виконуючим повноваження Подільського міського голови Олегом Албанським зініційовано збір натуральної допомоги, до якого долучилися працівники Виконавчого комітету Подільської міської ради та її структурних підрозділів, комунальних підприємств, закладів культури, освіти та охорони здоровʼя, заклад освіти села Липецьке, волонтери БО «БФ «Загін Паляниця», волонтерські рухи «Шалені голки» та «Смаколики мами Зої».

Домашня консервація, продукти тривалого зберігання,кава, чай, солодощі, інші продукти харчування, випічка, одяг – це не повний перелік підготовлених для відправки новорічних подарунків нашим Героям. А ще – гарні теплі слова побажань, які стануть моральною підтримкою для тих, хто своїми плечима тримає небо задля майбутнього української нації.

Окрім цього, за кошти, які були зібрані підчас недільного благодійного ярмарку, Управлінням культури та туризму було придбано 210 пар шкарпеток, 55 пар теплих рукавиць та 103 одиниці спідньої білизни.

Щиро вдячні нашим воїна за стійкість та незламний бойовий дух! Велика вдячність всім, хто долучився до збору продуктів харчування та приготування домашньої випічки!

Працюємо разом для нашої Перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора