Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Олег Албанський відзначив талановиту молодь громади Премією Подільського міського голови.

Дата: 28.12.2023 12:10
Кількість переглядів: 71

Фото без описуНапередодні Нового року, у стінах міськради, виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський привітав та нагородив  талановитих дітей та молодь, які своїми успіхами у спорті, науці, творчості прославляють рідну громаду,  а під час війни беруть активну участь у волонтерському русі. 

Сертифікати на отримання щомісячної Премії Подільського міського голови здобули сім лауреатів у трьох номінаціях: 

•  «творчі досягнення» – Анастасія Котович, Анастасія Шапорова;
•  «наукові досягнення» - Ірина Радковська, Катерина Євтушенко;
•  «внесок у розвиток молодіжного руху і популяризації здорового способу життя та зайняття професійним спортом» - Інна Мальована, Аріна Ткаченко, Альбіна Німір. 

Протягом наступного року переможці отримуватимуть щомісячне грошове заохочення у розмірі три тисячі гривень. Сподіваємося, що ця фінансова підтримка допоможе їм у реалізації амбітних планів.

«Наша молодь попри складні випробування, які зараз переживає Україна, працює, розвивається, навчається, допомагає, волонтерить та захищає Батьківщину.  Шануємо ваші патріотичні якості, громадську позицію, готовність примножувати духовні та культурні надбання та бути в авангарді в найвідповідальніші моменти національної історії. Адже саме ви – надія усієї Подільської громади та її потенціал. Наша земля потребує ваших міцних рук і світлих умів»,- у вітальному слові зазначив очільник громади.

Приєдналися до поздоровлень заступник Подільського міського голови Людмила Задорожна та начальник Управління освіти і гуманітарної політики Володимир Самборський. 

Вітаємо переможців та бажаємо мирного неба над головою, невичерпної eнepгiї, успіхів та творчого натхнення. Нехай не згасне вiра у добру долю України, майбутнє якої у ваших руках!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора