Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робоча зустріч з представником Урядового уповноваженого з прав осіб з інвалідністю при Одеській ОВА Олегом Cоколовим

Дата: 27.12.2023 15:56
Кількість переглядів: 81

Фото без описуВиконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський, заступник Подільського міського голови Таїсія Скрипнік, спільно з першим заступником начальника Подільської РВА Оксаною Лободою, провели робочу зустріч з представником Урядового уповноваженого з прав осіб з інвалідністю при Одеській ОВА Олегом Cоколовим, у рамках якої обговорили ряд важливих питань, зокрема, щодо безперешкодного доступу осіб з особливими потребами до об‘єктів соціальної сфери громади.

Олег Богданович наголосив про те, що протягом 2023 року в Подільській міській територіальній громаді діяла Програма доступності та безбар‘єрності. З бюджету громади й за кошти іноземних донорів надавалася допомога для реабілітації осіб, які постраждали від військових злочинів.

Окрім цього, протягом поточного року, увага міської влади була прикута до питання створення гідного рівня життя особам з інвалідністю.

На даний час, усі структурні підрозділи Виконавчого комітету Подільської міської ради продовжують працюють у цьому напрямку.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора