Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Осиротілими залишилися двоє дітей та дружина-вдова: на Подільщині попрощалися з Захисником України Шишкіним Сергієм Сергійовичем

Дата: 26.12.2023 17:08
Кількість переглядів: 62

Фото без описуСьогодні, 26 грудня, мешканці Подільської громади спільно з Куяльницькою громадою віддали останню шану загиблому на війні Захиснику України – солдату Шишкіну Сергію Сергійовичу. Герой загинув 17 грудня 2023 року під час виконання бойового завдання щодо захисту Незалежності України, в районі населеного пункту Курдюмівка, що на Донеччині.

Сергій Сергійович понад 13 років працював вантажником у КНП МОК «Чиста громада» Подільської міської ради. За роки роботи зарекомендував себе як чуйна, порядна, працьовита людина, зразковий сім'янин та люблячий батько.

Попрощатися з Героєм прийшли рідні, друзі, бойові побратими, керівний склад Подільської міської ради, Куяльницької сільської ради, Подільської РВА та Подільської районної ради, небайдужі жителі міста, духовенство.

Важко знайти слова розради, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної людини, та нехай добрий, світлий спомин про Воїна стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті. Сумуємо разом із родиною , низько схиляємо голови у скорботі.

Герої не вмирають! Вони поповнюють ряди небесного війська і вічно живуть в пам’яті тих, хто їх любив.

Вічна слава та низький уклін справжнім Захисникам України!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора