Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА

Дата: 25.12.2023 15:56
Кількість переглядів: 147

Фото без опису25 грудня виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський провів апаратну нараду за участі заступників, керівників комунальних підприємств, структурних підрозділів міської ради, у ході якої було підсумовано роботу за попередній тиждень та окреслено плани на найближчий період.

ПРО ГОЛОВНЕ 

Сфера житлово-комунального господарства:

  • Адміністрація КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» поінформувала, що протягом тижня аварійних ситуацій не виникало. Підприємство продовжує працювати у штатному режимі.
  • КВЕП «Подільськводоканал»: протягом минулого тижня ліквідовано аварійну ситуацію на мережі водопостачання та водовідведення.
  • Працівники КНП МОК «Чиста громада» дбають про належний санітарний стан територій громади та регулярно їх упорядковують. Так, на минулому тижні проводили санітарну обрізку дерев та ремонтні роботи містом.
  • Департамент ЖКГ, архітектури та земельних відносин працює у штатному режимі. Фахівцями Департаменту було здійснено рейдові перевірки санітарного стану громади, за результатами яких було складено 11 приписів та 1 адмінпротокол за відповідні порушення.

Соціальна сфера:

  • Всі заклади освіти працюють у звичайному режимі. Наразі триває ІІ-й етап (районний рівень) учнівських предметних олімпіад, а вже з першого січня у школярів розпочнуться зимові канікули.

Спортивні заходи проводяться згідно з планом.

  • Заклади охорони здоров’я працюють звичайному режимі. Лікарі первинки здійснюють виїзні прийоми пацієнтів у села громади.
  • Управління економічного розвитку та інвестицій: громадський транспорт загального користування працює стабільно. Продовжуються спільні рейди із Подільським районним управлінням поліції та відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади щодо торгівлі у невстановлених місцях.

За результатами наради керівникам комунальних підприємств та структурних підрозділів міської ради дано відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора