Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Страшні звістки про втрату воїнів у жахливій війні, на жаль, продовжують надходити в нашу громаду. І кожна втрата - до щему в серці…Подільська громада провела в останню путь Захисника України Олександра Ульмана.

Дата: 12.12.2023 14:16
Кількість переглядів: 145

Страшні звістки пФото без описуро втрату воїнів у жахливій війні, на жаль, продовжують надходити в нашу громаду. І кожна втрата - до щему в серці…

Вчора, 11 грудня, подільчани зустріли «живим коридором» Захисника України, нашого земляка Ульмана Олександра Івановича, який повернувся додому на щиті.. А вже сьогодні Подільська громада провела його до останнього місця спочину.

Церемонія прощання відбулась на головній площі міста. Віддали останню шану воїну рідні та друзі, бойові побратими, керівний склад Подільської міської ради та Подільської РВА, духовенство, представники підприємств, установ, організацій та просто небайдужі жителі.

Олександр Ульман захищав Україну від російських окупантів на Херсонському та Миколаївському напрямках від березня 2022 року. Після отриманих поранень на полі бою, серце Захисника зупинилося 08.12.2023 року.

Перебуваючи у самому пеклі війни, наш земляк сміливо захищав Батьківщину, до останнього подиху залишаючись вірним народу України. Ульман Олександр Іванович віддав власне життя за мирне, щасливе, вільне майбутнє своєї родини, маленьких донечок та всіх українців.

Створивши «живий коридор», на колінах, зі сльозами на очах, скорботою та болем від непоправної втрати попрощались подільчани зі своїм Героєм...

Воїна поховали з почестяФото без описуми на «Алеї Слави». Матері Олександра урочисто вручили Державний Прапор України як символ шани її сину, який вірно та до кінця служив нашій державі.

Під трикратний залп салютної команди наш Захисник знайшов свій спокій на рідній українській землі...

Ми продовжуємо втрачати кращих своїх синів і дочок , які захищають нас у війні з московською нечистю. Олександр Ульман боровся за волю і свободу нашої України. Вірив і віддав в ім’я Перемоги своє життя.

Подільська міська рада висловлює щирі співчуття рідним та близьким полеглого Героя. Вічна пам’ять і слава українському воїну Ульману Олександру Івановичу!

Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора