Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

7 грудня, у Будинку представництв Одеської обласної ради, відбувся урочистий захід з нагоди Дня місцевого самоврядування.

Дата: 08.12.2023 13:34
Кількість переглядів: 101

7 грудня, у Будинку представництв Фото без описуОдеської обласної ради, відбувся урочистий захід з нагоди Дня місцевого самоврядування. Із професійним святом колег вітали голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер та голова Одеської обласної ради Григорій Діденко.

Це свято символізує спільну відповідальність за долю регіону, в якому ми живемо, та нагадує про важливість активної участі кожного у побудові майбутнього Одещини та всієї України.

Відтак, обласні відзнаки та цінні подарунки – наручні годинники – отримали виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський, керуюча справами Виконавчого комітету Подільської міської ради Олена Чуприна та староста сіл Липецьке, Олександрівка і Казбеки Вікторія Лазаренко.

«Місцеве самоврядування — це фундамент нашої держави. Саме тут вирішуються найважливіші питання, які стосуються кожного жителя регіону. Впевнений, що ми разом зможемо подолати всі труднощі та зробити наш регіон ще кращим», — наголосив у вітальному слові Григорій Діденко.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора