Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Подільській міській раді привітали працівників місцевого самоврядування із професійним святом.

Дата: 07.12.2023 11:56
Кількість переглядів: 64

7 грудня в Фото без описуУкраїні відзначають День місцевого самоврядування. Це свято, що об’єднує людей активної життєвої позиції, усіх, хто вболіває за проблеми і дбає про розвиток громади.

Із цієї нагоди, перший заступник Подільського міського голови Олена Музичук, за дорученням виконуючого повноваження Подільського міського голови Олега Албанського, привітала колектив міської ради, членів виконкому та депутатів з професійним святом.

«День працівників місцевого самоврядування ми відзначаємо в умовах війни. Тому хочу кожному з вас подякувати від щирого серця за згуртованість, мужність та роботу. Ви надійно тримаєте свій фронт. За нами – громада. А ми працюємо для людей! Це - наше основне завдання», - зазначила у вітальному слові Олена Валеріївна, а також побажала всім успіхів у задуманих справах, енергії та оптимізму, міцного здоров’я, миру, добробуту та довгоочікуваної Перемоги!

Під час заходу кращим працівникам відділів, управлінь та департаментів міської ради були вручені Почесні грамоти Подільського міського голови.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора