Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

МОГУТНІСТЬ, СИЛА І НЕЗЛАМНІСТЬ: У ПОДІЛЬСЬКУ ВІДБУВСЯ УРОЧИСТИЙ ЗАХІД ДО ДНЯ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ ТА МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ВОЛОНТЕРІВ.

Дата: 06.12.2023 14:49
Кількість переглядів: 126

З нагоди двох свят, які відзначаФото без описуються щороку 5-го та 6-го грудня, Міжнародного Дня волонтерів та Дня Збройних Сил України, у Подільську відбувся урочистий захід та нагородження кращих військовослужбовців та представників волонтерських організацій. Свята не випадково стоять поруч у календарі, адже в житті ці два покликання тісно пов’язані.

Вітали українських воїнів та волонтерів виконуючий повноваження Подільського міського голови Олег Албанський та заступник Подільського міського голови Людмила Задорожна.

На початку заходу всі присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять Захисників та Захисниць України, які загинули, відстоюючи незалежність нашої держави у кривавій війні проти російських окупантів.

У вітальному слові очільник гроФото без описумади зазначив: «Це свято наших Героїв і тих, хто щодня підтримує військовослужбовців. Дякую за те, що ви любите власну землю. Низький уклін кожному з вас. Вічна пам’ять і вічна слава кожному, хто не повернувся з поля бою. Ви є прикладом мужності, сміливості для кожного з нас і кожен українець вами пишається. Відвага, хоробрість, мужність, неймовірний патріотизм та невтомна жага до Перемоги – усе це сьогодні про вас - наших славних воїнів та волонтерів».

Вітання продовжились нагородженням військовослужбовців Почесними грамотами Подільського міського голови за сумлінну службу, високий професіоналізм, відданість військовій присязі, зразкове виконання військового і службових обов’язків та подільських волонтерів за високе почуття патріотизму, активну громадянську позицію, благодійну і волонтерську діяльність, підтримку Збройних Сил України, високий внесок у справу Перемоги.

Після закінчення урочистої частини, для гостей заходу виступили подільські виконавці, вихованці міського Будинку культури та педагоги Подільської музичної школи «Школи естетичного виховання».

Від імені всієї Подільської громади дякуємо нашим Захисникам і Захисницям за віддану службу українському народові, за те, що вселяєте у наші серця впевненість у невідворотній Перемозі. Висловлюємо вдячність всім і кожному, хто робить свій вагомий внесок в нашу загальну Перемогу та шляхетними справами наближає її!

Слава Україні!🇺🇦

Слава її Героям!🇺🇦

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора