Подільська міська територіальна громада
Одеська область, Подільський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЩОТИЖНЕВА АПАРАТНА НАРАДА

Дата: 06.12.2023 13:30
Кількість переглядів: 63

Сьогодні виконуючий повноваженнФото без описуя Подільського міського голови Олег Албанський провів щотижневу робочу нараду за участі заступників, керівників структурних підрозділів міської ради та комунальних підприємств. У ході зустрічі обговорено роботу, виконану протягом минулого тижня та окреслено плани на поточний.

🔹Комунальна сфера

◾️ Всі комунальні підприємства громади працюють у штатному режимі. Працівники КНП МОК «Чиста громада» за допомогою спецтехніки прибирають місто та села від снігу та посипають дороги і тротуари протиожеледною сумішшю. Поряд з цим, виконуються поточні роботи з прибирання у зонах відпочинку та вивозу твердих побутових відходів.

◾️ Послуги з тепло- і водопостачання безперебійно надаються мешканцям громади. Аварійні служби КВЕП «Подільськтеплокомуненерго» виїжджають за заявками абонентів, якщо виникає така потреба.

🔹Соціальна сфера

◾️ З метою поширення культури благодійності, підтримки та допомоги Збройним Силам України, у закладах освіти громади відбулась благодійна акція «Подарунок військовим до Дня Збройних Сил України».

◾️ З 04.12.2023 року ЗДО № 5 почав повноцінно працювати після завершення капітального ремонту укриття.

◾️ На минулому тижні відбулось відкриття «Класу безпеки» у Липецькому ліцеї. Це вже дев’ятий безпековий простір для дітей на території Подільської громади.

◾️ Департамент соціальної, сімейної політики та охорони здоров’я продовжує прийом громадян, яким надаються консультації з різних питань. Всі види державної допомоги нараховуються вчасно.

◾️ Заклади охорони зФото без описудоров’я працюють у штатному режимі. Лікарі Центру первинної медико-санітарної допомоги провели виїзний прийом пацієнтів у с. Олександрівка.

🔹Управління економічного розвитку та інвестицій: Громадський транспорт загального користування працює стабільно. Продовжуються спільні рейди із Подільським районним управлінням поліції та відділом інспективно-адміністративного нагляду за санітарним станом та благоустроєм громади щодо торгівлі у невстановлених місцях (складено 2 протколи).

✅По завершенні апаратної наради очільником громади надано відповідні доручення за різними напрямками роботи.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора